AKTUELNO

Popularni glumac iskreno je odgovorio na Ognjenovo pitanje.

Ognjen Amidžić u prvoj emisiji u novoj 2019. godini ugostio je glumačku zvezdu Miloša Bikovića, kao i ostatak ekipe filma "Južni vetar", koji je obeležio godinu za nama - Miodraga Radonjića, Luku Grbić, Milija i Slobodana Veljkovića Cobija.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku emisije bilo je reči o filmu koji je do sada u bioskopima širom Srbije pogledalo preko 750.000 ljudi, a Miloš je istakao da daje sve od sebe da film plasira i na inostrano tržište, samim tim i rusko, budući da je u Rusiji izuzetno popularan.

- Radim na tome, ali to je jedan težak zadatak i poduhvat, nije baš jednostavno - otkrio je Biković, koji je gledaocima pojasnio radnju filma.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je film o momku koji je mogao da postane neki šampion, ali je rešio da zbog lože situacije koja se oko njega dešava krene pogrešnim putem. Ušao je u svet kriminala, koji je veoma brutalan, tako smo ga i pokazali. Posle svega se teško iz tog sveta izlazi - ispričao je Miloš.

On je, takođe, istakao da mu u Rusiji, gde uživa ogromnu popularnost, uglavnom dodeljuju uloge negativaca, nakon čega je Amidžiću otkrio na koji način je uspeo da se probije u na njihovo tržište i postane jedan od najtraženijih i najpopularnijih glumaca.

Foto: TvPink Printscreen

Zvali su me na kasting, nekom igrom slučaja ili čudom Božijim. Dobio sam ulogu, ali to nije bilo dovoljno, pa sam za još jedan film morao da odem na kasting. Imao sam sreću da upadnem u vrhunske projekte tamo, pa mi je posle bilo lakše. Nekoliko puta sam morao da dokažem to, da idem iz projekta u projekat, ali nije išlo po automatizmu. I mito, naravno - našalio se Biković.

Pink.rs

#Miloš Biković

#Ognjen Amidžić

'