AKTUELNO

Ovih dana vodi brojne ratove na društvenim mrežama.

Za Acu Lukasa kraj 2018. godine bio je izuzetno turbulentan - osim što su pojedinci dali sve od sebe da mu sabotiraju veliki novogodišnji koncert u Areni s reperima Džalom Bratom i Bubom Korelijem, folker se našao i na udaru brojnih Korejaca, koji su ga optužili da je ukrao pesmu jedne muzičke grupe koja je tamo veoma popularna.

Foto: TvPink Printscreen

- Imao sam nekih poteškoća i neki hejt žešći. Neko hoće da nas saplete. Ne može da shvati da ti neki ne mogu da shvate da mene ne može niko da saplete. Ja mogu sam da se sapletem, ali kada se sam sapletem, ja se i odpletem. Ko god pokuša, to je nemoguće. Botovi su radili svoj posao, pa su se uključili neki Korejci, neka grupa koja je jako popularna koji kažu da sam ja ukrao pesmu, a ja ukrao pesmu od Grka. Onda je priložio ugovor, a onda kažu da su Grci ukrali, tako da su mi na Instagramu nabacili neke Korejce koji me non-stop maltretiraju... - rekao je Lukas, a zatim osuo paljbu po hejterima.

- I opet mi ne mogu ništa. Pišu iz Amerike, Koreje i iz pi*ke materine. Postao sam i svetski popularan. Jeste da sam u negativnom kontekstu, ali mogu da me poljube u znaš već gde. Pogotovo ovi iz Amerike - rekao je on.

Ovo je ugovor koji je objavio Lukas i dokazao da pesmu nije, kako tvrde, "ukrao":

Pink.rs

#Aca Lukas

#pevač

'