AKTUELNO

Na adresu Bele kuće stigao je poklon za Draganu Mitar!

Učesnica "Zadruge" Dragana Mitar sinoć je, posle prljavog veša koji je o svom braku iznela u rijalitiju, imala priliku da vidi svog supruga Sinišu Dragutinovića, za kojeg je rekla da ju je godinama ponižavao, u više navrata fizički i psihički maltretirao. Susret je prošao u najboljem redu, a po Sinišinom napuštanju Bele kuće Dragana je brže-bolje nastavila da se provodi sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, sa kojim je Sinišu varala pola godine.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana se tokom najluđe noći nije odvajala od Pavla, za kojeg zadrugari i dalje tvrde da je zaljubljena u njega. Oni su tokom čitave noći bili izuzetno bliski, što su primetili i ostali stanari Bele kuće koji su ispričali da su ih videli da su se poljubili, a dodatne sumnje podgrejalo je to što su u jednom trenutku završili ispod pokrivača.

Foto: TvPink Printscreen

Sve to, po svemu sudeći, nije imao priliku da vidi i njen suprug Siniša, koji je uprkos svemu rešio da joj pošalje rođendansku tortu i čestita rođendan.

- Srećan ti 28. rođendan! Voli te Siniša - ispisano je na torti u obliku srca, koju krasi figura luksuznog četvorotočkaša, a da li će Dragutinović baš ovim poklonom darovati svoju dragu, za koju zadrugari tvrde da je zaljubljena u muškarca sa kojim trenutno živi pod istim krovom u "Zadruzi", ostaje da se vidi.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

'