AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa sudbinom!

Najveća muzička zvezda Svetlana Ražnatović ni posle 19. godina ne može da se pomiri sa tragičnom sudbinom koju je doživeo njen suprug Željko Ražnatović Arkan.

Foto: Google

Iako retko priča o nemilom događaju koji se odigrao 15. januara 2000. godine u hotelu “Interkontinetal”, Ceca je otvorila dušu i poručila da se još uvek nada da pravda postoji.

Devetnaest godina sa mojom porodicom čekam da se ubica izruči Srbiji. On je osuđen na trideset i nešto godina. Ne znam zašto mu je kazna smanjena sa 40 godina jer je u pitanju trostruko ubistvo. Verujem da će sve izaći na videlo i doći na svoje mesto. Ja sam svih ovih godina mogla da galamim, ali nisam. Nikada nas niko nije pozvao i izvestio o bilo čemu vezanom za Željkovu smrt, sve što smo saznali bilo je iz medija - rekla je Ceca.

Foto: E-stock/Đenka

Podsećamo, za brutalno ubistvo Ražnatovića i njegovih prijatelja Milenka Mandića i Dragana Garića, Okružni sud u Beogradu 9. oktobra 2006. osudio je Dobrosava Gavrića, Milana Đurišića i Dragana Nikolića. Gavrić, koji je pucao u Arkana, dobio je 35 godina kazne, a 2012. godine uhapšen je u Južnoafričkoj republici.

Autor: Pink.rs

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'