AKTUELNO

U intervjuu za naš portal pevač je govorio o planovima za budućnost.

Jedan od najšarmantinjih i najkvalitetnijih pevača mlađe populacije Saša Kovačević je svojim hitovima "zarazio" svoje fanove i postavio veliki standard mnogim pevačima sa javne scene.

U Novu godinu ulazi vedrog duha i sa velikim ambicijama, a u intervjuu za Pink.rs je istakao sa kakvim uspomenama izlazi iz 2018. godine i čemu će težiti u narednoj.

Foto: Pink.rs

Gledam da te negativne stvari istog momenta izbrišem iz svog života, sve u svemu gledam da godinu pamtim po lepim stvarima. U ovoj godini smo ušli u ugostiteljstvo i to je nešto što je svakako drugačije nego prethodnih godina, mnoštvo lepih koncerata, dobre publike i lepih pesama - rekao je Saša, a onda dodao šta bi poželeo sebi u Novoj godini i čemu će težiti:
Isključivo i uvek zdravlje, sreću da vlada u mojoj porodici i okruženju. Voleo bih da u novoj godini imam podjednak broj hitova kao i do sada - rekao je pevač.

Foto: Pink.rs

Saša je u novogodišnjoj noći stao pred hiljade građana i zabavio ih na sebi svojstven način. Svima je priuštio uživanje uz pesme pune emocija. Pevač je istakao da se ovom koncertu i te kako raduje, ali i da priželjkuje jedan koncert u Areni.

Prvi put nastupamo ispred Skupštine. Verujem da se nastup kao nastup neće razlikovati od prethodnih, a građanima želim puno zdravlja, sreće, ljubavi, sreće i da se još mnogo godina volimo i slažemo malo više - ispričao je Saša.

On je nagovestio i da će biti vredan u narednoj godini, ali i da bi voleo svoju publiku iznenadi duetom, mada još uvek nije siguran ko bi bio njegov partner u istom.

Ne bi bilo loše da se snimi neki duet. Cenim dosta izvođača sa naše scene, mnogo dobrih kompozitora, producenata, pevača i pevačica. Nisam neku određenu selekciju pravio, prosto kada dođe pesma za nekoga određenog za koga smatram da bi odgovarao tome, kontaktiraću ga - rekao je Kovačević.

Foto: Pink.rs

Mladi pevač je istakao da je on porodičan tip i da uvek teži tome da novogodišnje praznike povodi u krugu porodice.

Ja se trudim da Novu godinu proslavljam u krugu porodice kad ne radim, a kada radim, onda nekako povedem i njih sa sobom. Prošle godine smo slavili na Zemunskom trgu, ove godine ispred platoa. Tako da će i ova godine moja porodica biti sa mnom i to mi mnogo znači i to mi je najveća satisfakcija i nakon toga nastavljamo u restoranu - rekao je Saša.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: OBJAVLJEN SNIMAK IZ CECINE KUĆE! Zbog ovog videa GORE društvene mreže!

Saša je otkrio da  njegova nežnija polovina neće biti uz njega u novogodišnjoj noći, jer će i ona provesti Novu godinu u krugu porodice, a potom otkrio da li će se u narednoj godini pored mnogobrojnih izazova koji ga čekaju i oženiti dugogodišnjom devojkom Zoranom Tasovac.

Ja bih stavio tačku na tu priču, kada bude biće - rekao je kratko Saša u intervjuu za Pink.rs.

D. Božović

#Saša Kovačević

'