AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

U 260 emisija i 4.500 minuta kratke forme "Premijera", i 52 emisije i 6.400 minuta emisije "Premijera-Vikend specijal", koliko ih je bilo u ovoj godini, premijerna ekipa je ispratila apsolutno sve što su radili poznati.

Foto: TvPink Printscreen

Kamere najgledanije emisije o poznatima su u stopu pratile najveće zvezde, bile na svim najvećim događajima koji su obeležili 2018. godinu i zabeležile svaku reč i svaki pokret javnih ličnosti.

Ove nedelje premijerno stavljamo tačku na kompletnu godinu i najaktuelnije priče!

Pred novogodišnji koncert na Zlatiboru, folk zvezda Dragana Miković uživo sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem sumira svoju 2018. godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Uspehe niže i regionalna pop zvezda Saša Kovačević, što je dovoljan povod da ovo nedeljno popodne provede u studiju emisije "Premijera-Vikend specijal" i sa podeli svoje utiske o 2018. godini.

Poznate pratimo uživo i u Crnoj Gori, a očekuju vas i izveštaji sa najvećih regionalnih događaja, kao i izjave koje su obeležile godinu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite poslednju ovogodišnju emisiju "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 30. decembra od 14 časova samo na TV Pink, a 53. put videćemo se već prvog dana nove 2019. godine! Budite uz TV Pink i 1. januara jer vas tačno u 14h očekuje varedno buđenje sa ekipom emisije "Premijera-Vikend specijal"!

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Kovačević

'