AKTUELNO

Noć puna pozitivne energije je pred nama.

Vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" ove noći će vas ostaviti bez daha. Mališani, članovi žirija, ali i voditelji ući će u potpuno drugačije uloge od onih na koje ste navikli.

Poslednja epizoda u ovoj godini doneće puno smeha, zabave i pozitivne energije koja će vas držati prikovane uz male ekrane.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dobro poznati petočlani žiri: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar imitiraće naše velike zvezde sa domaće i inostrane javne scene.

Mališani će biti podeljeni u pet grupa i pevaće najveće hitove čiji su vlasnici upravo članovi žirija, dok je za voditeljski par Marijanu Mićić i Anu Mihajlovski spremljen potpuno neobičan i veoma zabavan zadatak.

Takođe, na sceni će se pojaviti i gosti iznenađenja, zbog čijih glasovnih sposobnosti nećete ostati ravnodušni.

Foto: TvPink Printscreen

Zato ostanite uz televiziju Pink i od 22 časa budite uz veše omiljene "Pinkove zvezdice - All Stars", budite sigurni da ćete uživati uz specijalno novogodišnje izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'