AKTUELNO

U intervjuu za Pink.rs pevačica se osvrnula na sve one trenutke koji čine život.

Za pevačicu Slađanu Dragaš, poznatiju kao Slađa Alegro, prethodna godina je bila zasigurno najlepša do sada. Naime, 14. juna prošle godine pevačica je na svet donela svoje prvo dete, devojčicu kojoj su njen suprug Zoran i ona dali ime Mila.

Foto: TvPink Printscreen

Za portal Pink.rs Slađa je dala novogodišnji intervju, a prva stvar koju nam je otkrila bila je da li veruje u deda Mraza:

Jao, verovala sam kao mala, mislim da svi veruju dok su deca. Očekuju poklone koje zamisle, a nekad se to i ostvari, zavisi koliko su roditelji u mogućnosti. A sada verujem samo u sebe. Sad sam ja deda Mraz (smeh) - rekla je Slađa i dodala šta za nju predstavljaju praznici:

Foto: Privatna arhiva

Lepe, porodične trenutke. Kućnu idilu, topao dom, neku skromnu večeru, muziku, graju sa jedne strane. Sa druge nostalgiju jer nam uvek neko fali. Meni fali moja porodica koja je nekad bila brojnija. Nažalost, život je surov i odnese nam najmilije, a u trenucima praznika te praznine su još jače i bolnije - istakla je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Kada se vrati u detinjstvo, pevačica se seća samo lepih stvari:

Svaki praznik je bio poseban, lep, srećan. Jedva smo čekali da okitimo jelku, da baka pravi neku lepu pitu, tata je puštao muziku, sestra i ja bismo igrale i pevale do duboko u noć. Bilo je sreće i te kako iako se živelo veoma skromno - iskrena je Slađa.

Na pitanje šta želi sebi u novoj godini, Slađa, kao i svaka majka, uvek misli na svoje dete:

Samo da moje dete bude živo i zdravo. Ja mogu sve samo da mi Bog podari zdravlja da bih imala snage da je odgajam kako najbolje umem i znam. Želim smeha, muzike i radosti Miline, tada ću i ja biti srećna - rekla je Slađa i otkrila nam šta će Mila dobiti na poklon od deda Mraza.
Mila stalno nešto dobija, za igračke je još mala ali dobiće neke lepe stvarčice da može da se dotera za doček nove godine - kaže Slađa.

Foto: Privatna arhiva

Za kraj, na pitanje šta je to što je, po njoj, obeležilo godinu za nama, Slađa kaže:

Ja godinu računam od 14. juna, za drugo ne znam (smeh) - zaključila je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Slađa Vujičić

'