AKTUELNO

Nije štedela na rečima!

Zadrugari su sinoć imali burnu noć uz skandale koje su pravili Jelena Krunić, Bane Čolak i Zerina Hećo. Jelena je u jednom trenutku pokušala da Baneta pogodi flašom ali se ona omakla i pogodila voditelja Milana Miloševića koji se tada nalazio u Beloj kući.

Zorici Marković je to i te kako zasmetalo jer je malo falilo da i ona bude žrtva nečijeg izliva besa, pa nije mogla da se suzdrži a da sa Momčilom, Markom Markovićem i Suzanom ne prokomentariše kako ona gleda na to ponašanje.

One su psihički nestabilne, i ona kao gađa voditelja i kao nisam namerno? Ko su one bre da se tako ponašaju, nije ti ovo dedovina? Ja od stresa ostala bez glasa, ajde u pi*ku ma*erinu svi, mafijašica kao na baterije. Šta se više gađate ovde, ko ste vi bre? - ljutito je Zorica govorila.

Za Jelenino gađanje imala je posebnu poruku.

Neka zahvali i bogu i obezbeđenju, završila bi joj šerpa na glavi sa sve čorbom, ja nisam došla ovde niko da me gađa u glavu - rekla je Zorica

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:NAKON RASKIDA SA FUDBALEROM NE MOŽE DA SE ODBRANI OD UDVARAČA: Manekenka otkrila da li je trenutno u vezi! (FOTO)

Zorica smatra da je svako od njih s jedne strane u pravu ali i da Zerina pravi žrtvu od sebe. Kaže otvoreno da ni Bane ni Zerina nisu čisti "po mozgu".

Foto: TvPink Printscreen

On je povređen, zato se tako ponaša. Riba uvela drugog frajera u krevet, oni su ipak bili zajedno - odgovorila je Marku kada je on bio zbunjen zbog čega Bane priča kako je mrzi a napisao joj je ljubavno pismo.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: M.V.

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'