AKTUELNO

Stvari se odvijaju bolje od očekivanog.

Pevač Darko Lazić nakon saobaćajne nezgode koju je imao krajem oktobra, oporavlja se u banji u Mladenovcu već punih mesec dana, a njegov lekar je ovoga puta izneo nove detalje u vezi njegove rehabilitacije.

Foto: Ivan Dobričić

PROČITAJTE: EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS! Katarina Živković u suzama progovorila o likvidaciji Zafirovića: MNOGO MI JE TEŠKO, OVO NAS JE SVE POTRESLO! (FOTO)

Doktor Miloš Poleksić ispričao je da oporavak Darka Lazića teče izenađujuće dobro i brzo, kao i da već sada može da pravi veći broj koraka nego ranije. Podsetimo, bilo je spekulacija kako Darko Lazić više nikada neće moći da stane na noge.

Foto: TV Pink Printscreen

Četiri nedelje od njegovog dolaska kod nas učinjen je značajan napredak. On dosta više hoda sada. Prošle nedelje je išao 20 do 30 koraka, a već danas može da napravi 50 koraka. To je baš uspeh i napredak kako njegov tako i naš. Stvari se odvijaju možda i bolje nego što smo očekivali - rekao je lekar Darka Lazića.

Nakon svega što mu se dogodilo Darko je i te kako motivisan i rešen da se potpuno oporavi, a svakodnevno sluša tim lekara koji ga savetuje u lečenju. Ispunjava sve zahteve i dodatno vežba u svojoj sobi.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: BIO JE U VEZI SA NAJLEPŠIM ŽENAMA NA ESTRADI: Vlada Vuksanović se skrasio pored ove inostrane lepotice! (FOTO)

Podsetimo, Darko Lazić i njegova devojka Marina Gagić krajem prošle nedelje objavili su da će postati roditelji dečaka, a za tu priliku obukli su novogodišnje kostime.

Pink.rs

#Darko Lazić

'