AKTUELNO

Najbitnije mu je da se čuje sa njom.

Nakon što je dva meseca njegov telefon bio u policiji, isti je vraćen, te pevač Darko Lazić ponovo može da komunicira sa porodicom i prijateljima. Ipak, trenutni savet lekara je da telefon koristi što manje, kako ne bi narušio svoj oporavak.

Foto: Predrag Gajić/Pink.rs

Policija je uzela Darkov telefon na mestu nesreće 23. oktobra i zadržala ga sve dok ga neko od članova porodice nije zatražio nazad. Pevač i nije imao želju da komunicira preterano, ali mu je važno da može da bude u kontaktu sa ćerkicom Lorenom.

To je standardna procedura da policija, odnosno inspektori uzmu telefon kada dođu na uviđaj, dok se ne utvrde sve pojedinosti i detalji vezani za udes. Nikom od porodice nije ni padalo na pamet da traži Darkov telefon, sve dok se on nije oporavio. Međutim, kad je Darko postao skroz svestan i kad su utvrdili ono što je trebalo predali su mu aparat. Međutim, Darko neko vreme nije ni imao želju da telefonira. Sad kako mu je bolje, poželeo je i da ponekog nazove i bude u kontaktu sa najblizima kada nisu uz njega. Želeo je da dobija informacije o ćerki Loreni, da je čuje i vidi, ali da komunicira sa devojkom Marinom kad ode od njega iz banje na kontrole trudnoće - kaže Darkov rođak.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DARKO LAZIĆ I MARINA GAGIĆ OBJAVILI KOG JE POLA BEBA: Lepu vest saopštili na veoma kreativan način! (FOTO)

Lazićeva verenica Marina Gagić potvrdila je ovu informaciju medijima i poručila da imaju razumevanja i da Darka ne uznemiravaju preterano, radi njegovog oporavka.

Da, Darko sada ima telefon, ali nije preporučljivo da ga ljudi zovu i zamaraju ga. On još nije ozdravio skroz i za njegov potpuni oporavak uz vežbe najpotrebniji je i mir u čemu bi ga ometale poruke i pozivi svih koji žele da znaju kako je - rekla je Marina.

Foto: Instagram

Podsetimo, Darko se trenutno oporavlja u banji kod Mladenovca, gde je na rehabilitaciji, a verenica Marina mu je često u poseti.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

#telefon

'