AKTUELNO

Dobio svih pet stolica i oborio sa nogu sve.

Nikola Milenković nastupao je ove večeri u emisiji "Pinkove zvezdice - All stars" sedmi po redu. On je kao odvor na zadatak imitacije izabrao muzičku legendu Džona Lenona i izveo njegovu pesmu "All of Me".

Foto: TvPink Printscreen

Nikola je tokom cele pesme sedeo za klavirom, a plesna grupa iza njega dočarala je sve reči koje je on pevao. Tokom ovog nastupa Goca Tržan se čak i rasplakala, a Nikola je zaradio svih pet glasova.

Mnogo je problematično izabrati nekog sa klavirom, ovo je bila prava imitacija, jer si skinuo sve fraze, boju glasa, njegovu kretnju za klavirom. Ne znam da li je ikada neki muškarac napisao lepšu pesmu za jednu ženu. Kako ti pevaš, sve na stranu, ali kako ti, Nikola pevaš. Ja sam šokirana, najblaže rečeno. Stoji mi knedla u grlu, bravo, svaka čast - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam šta da kažem, uživao sam potpuno, sve što je trebalo da se čuje i oseti ovde sve si uradio, svaka ti čast - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nikola Milenković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'