AKTUELNO

Svoju porodicu čuva daleko od očiju javnosti.

Folk pevačica Dragana Mirković otkrila je za emisiju "Premijera" koji su razlozi toga što se njena deca, Manuela i Marko, ne pojavljuju pred očima sedme sile, ali i koji su joj najdraži komplimenti koje dobija kao majka.

Ponosna sam na njih. Jako su zreli za svoje godine kada su odlučili da se ne pojavljuju u medijima, Toni i ja to poštujemo. Oni su normalna deca i to je najveći kompliment za dete u današnje vreme, ali i za majku. Ako sam u intervjuima malo više majka nego zvezda onda je to veliki uspeh.

Luče iz Kasidola Novu godinu dočekaće na Zlatiboru sa svojom publikom, a kazala je i šta će joj biti najveći izazov tokom novogodišnjeg koncerta i kako teku pripreme za nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put posle duže vremena nastupam za Novu godinu i to u Srbiji na planini. Pripreme su u toku i odnose se na to šta obući, a ne smrznuti se. Mislim da će moji muzičari imati najveći problem jer ne mogu da sviraju u rukavicama.

Foto: Promo

Pevačica je istakla i to da njena deca neće biti uz nju tokom najluđe noći.

Manuela i Marko žele drugačiji provod za Novu godinu, a to je sa svojim društvom. Toni i ja ćemo se lepo družiti na Zlatiboru.

Koje su želje folk pevačice u novoj 2019. god pogledajte u intervjuu koji je dala za "Premijeru":

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA NE BISTE POGODILI KO JE U PITANJU! Ova devojčica danas je jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni! (FOTO)

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Premijera

'