AKTUELNO

Ražnatovićeva danas proslavlja krsnu slavu.

Sveti Nikola je najčešća slava kod nas, a često se kaže da pola Srbije slavi, a pola ide na slavu. Isti je slučaj i sa našim poznatim ličnostima.

Foto: Pink.rs

Danas krsnu slavu proslavlja najveća muzička zvezda na ovim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović.

Novinari su već okupirali Cecinu vilu na Dedinju, a Cecin naslednik Veljko Ražnatović sa osmehom je dočekao pripadnike sedme sile i rado odgovorio na sva njihova pitanja. Ubrzo se Veljku pridružila i njegova lepša polovina Bogdana Rodić, koja je blistala u uskoj haljini.

Foto: Pink.rs

Ubrzo su počeli da pristižu i poznati, a među prvima se na Cecinim vratima pojavila psiholog Aleksandra Janković. Odmah za njom na pevačicinu slavu stigao je i političar Dragan Marković Palma.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NE OSEĆAM SE DOBRO: Aljoša Vučković više NE MOŽE DA GLUMI, razlog je TEŠKA BOLEST (FOTO)

Domaćini su izneli i posluženje za novinare okupljene ispred kapije i to ukusne kolače.

Foto: Pink.rs

Zatim su se na vratima Cecinog doma pojavila još neka poznata lica. Damir Handanović i poznati frizer Stevan Radivojević doneli su ogromne bukete Ražnatovićima, a ko se još pojavio i šta je doneo pogledajte u nastavku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pink.rs

Nešto kasnije, na vratima svog doma pojavila se i Ceca, koja je oduševila sve prisutne svojim otmenim i svedenim izdanjem. Ona je za ovu priliku odabrala plavu kombinaciju, dok je kosu vezala u elegantni rep.

Foto: Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'