AKTUELNO

Sa slavlja su izostali ćerka Dana Karić i zet Nikola Stoilković, koji su se venčali 31. decembra.

Narodna izreka koja glasi "para se za paru lepi" pokazala se istinitom u slučaju biznismena Bogoljuba Karića, koji je za Božić imao najviše sreće da izvuče novčić iz česnice.

Iako je za najradosniji hrišćanski praznik, i to prvi koji posle 11 godina provodi u Srbiji, Bogoljub okupio sve članove svoje mnogobrojne porodice, dukat je završio upravo u njegovoj ruci.

Ipak, on nije želeo da zlatnik uzme za sebe, već je odlučio da svakom unuku daruje po jedan, kako bi se njima ispunile sve želje koje zamisle.

Biznismen je u porodičnom domu u Beogradu proslavio Božić, a na slavlju su se našli brojni članovi ove porodice koji su uz raskošnu trpezu proslavili ovaj praznik, dok su ovog puta sa slavlja izostali Dana Karić i zet Nikola Stoilković, koji su se venčali 31. decembra, zbog toga što su otputovali u porodičnu kuću u Tivtu.

Foto: Printscreen Youtube

Sa unucima, decom, porodicom, i pored moje želje da unuci nađu zlatnik, našli smo ga u parčetu česnice koji sam ja odlomio. Svakako da sam ga podario unucima - rekao je Karić.

Autor: M. K.

#Bogoljub Karić

#Političar

'