AKTUELNO

Nije mogao da ga gleda utučenog i nesrećnog.

Veza Baneta Čolaka i Zerine Hećo završila se neslavno - crnokosa zadrugarka stavila je tačku na njihovu ljubav, a od tog trenutka slede njihove gotovo svakodnevne svađe. Oni su juče ušli u oštru raspravu nakon Zerininog povratka iz zatvora gde je noć provela sa Vladimirom Todorovićem. Kada je to saznao, Bane je pobesneo i na račun svoje bivše drage izrekao je niz uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je danas posavetovao Baneta šta da radi i kako da se ponaša posle svega.

I kada bi došlo do pomirenja, od te veze nema ništa. Ta veza nije funkcionisala kako treba. Nebitno ko je kriv. Tebi je ovo dobro što se desilo - rekao je Miki.
Ljudi mi kažu da se ne razdvajuju i pita me: "Kako si, jesi li dobro?". Mrš u pi*ku materinu! Šta god da sam uradio, ona bi našla razlog da raskine - rekao je Bane.
Nek radi šta hoće. Ne žali se nikome više, zaboravi da pričaš sa njom. Počni da se sređuješ. Nemoj više da ideš pognute glave, izgubljenog pogleda. To je sad sujeta, nije više ljubav. Nema prilaženja Zerini, nema psovanja. Ako ti novinari postave pitanje, ti reci da je to završeno - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEŽI OD MENE, ĆELAVIŠ NA TUFNE! Adam i Brendon u ŽESTOKOM KLINČU zbog Lune, letele flaše po spavaćoj sobi, OBEZBEĐENJE ULETELO MUNJEVITOM BRZINOM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Bane Čolak

'