AKTUELNO

Mnogi bi mu pozavideli!

Pevač Joca Stefanović od samog početka svoje karijere slovi za miljenika pripadnica lepšeg pola. On je osvajao srca devojaka, a neke od njih su bile i ćerke naših poznatih pevača i pevačica.

Naime, tek pre tri godine se saznalo da je još davno bio sa pevačicom Aleksandrom Bursać, zatim sa ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka, Helenom, i sa njom je proveo godinu dana, a ubrzo nakon toga se upustio u vezu sa ćerkom Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelović Kemiša, Zlatom Aranđelović.

Tokom 2016. pevač je započeo vezu sa mladom, zgodnom dizajnerkom i stilistkinjom Hanom Olajić i već na početku veze mogao je da kaže da je ona "ljubav njegovog života".

Hana je Joci uvek bila podrška, i to značajno, što se tiče poslovne karijere. Voli da mu bude vetar u leđa i podršava svoju jaču polovinu, a često svoju ljubav javno pokazuju na društvenim mrežama. Tokom  intervencije u februaru ove godine, kada je Joci pukla plućna maramica, dizajnerka je konstantno bila uz njega i pružala mu podršku, a da li će njih dvoje uskoro izgovoriti sudbonosno da ostaje nam da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ:Maja Berović za PINK.RS otkrila KOJA KOLEGINICA JE ODUŠEVILA pesmom, a onda komentarisala Zadrugu i Slobinu novu pesmu 'Kocka'! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Jovan Joca Stefanović

#pevač

'