AKTUELNO

Tvrde da je luda za njim!

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruge", pevačica Kristina Kija Kockar, navodno je ponovo zaljubljena! Naime, kako kruže glasine, vlasnica hitova "Ne vraćam se na staro", "Potpis" i "Ko bi rekao" koji je nedavno objavila sa Stojom, zaljubljena je u zgodnog sportistu!

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je odbojkaš Aleksandar Okolić, sa kojim se Kija već neko vreme čuje telefonom i dopisuje. Susret sa momkom koji je oborio s nogu desio se sasvim slučajno pre nešto više od mesec dana i od tada su njih dvoje stalno u kontaktu.

Samo nekoliko ljudi u koje Kristina ima bezgranično poverenje zna da je ona zaljubljena u Aleksandra. Ne želi da se to pročuje u javnosti, a pogotovu da o tome pišu novine. Ona je prošla kroz težak period, tokom kojeg je njen ljubavni život bio neprestano u žiži javnosti, i nema nameru da ponovo doživljava to. Meni je rekla da joj se Aleksandar dopao već na prvi pogled, kada su se upoznali u jednom klubu u Beogradu, da je na nju ostavio veoma jak utisak i da joj se već sutradan javio preko Instagrama. On je malo fizički podseća na Slobu, ali nije to presudilo da joj se toliko svidi - kaže dobro obavešteni izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Da u ovoj priči ima istine govori činjenica da je Okolić nedavno raskinuo vezu sa devojkom Jelenom sa kojom se dugo zabavljao a sve njihove zajedničke fotografije izbrisao je sa društvenih mreža.

Koliko mi je poznato, Aleksandar je raskinuo sa Jelenom u novembru, baš kada je počeo da se dopisuje sa Kijom. Definitivno, Kristinu više na zanima Sloba, ne želi ništa s njim osim drugarskog odnosa, što je i sama javno rekla - kaže izvor.
View this post on Instagram

🙋‍♂️🇸🇨

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on

Kada su akteri ove priče u pitanju, Aleksandar je ostao nedostupan za komentar do je Kija samo kratko odgovorila:

Ja ne poznajem tog momka - rekla je ona.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

'