AKTUELNO

Nije mogla da obuzda emocije.

Glumica Mina Lazarević bila je današnja gošća Sanje Marinković u "Magazinu In". Sanjine gošće, pored Mine, bile su i Goca Božinovska, Nada Blam, Ana Kokić i  Slađana Dragaš, a razgovarale su na temu porodičnih odnosa, naročito između majki i ćerke, s obzirom na to da su sve dame majke devojčica.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom delu emisije Sanja je svojim gošćama podelila novogodišnje poklone u vidu poruka koje su za njih napisale njihove naslednice.

"Moja mama heroj i svetinja" glasila je poruka koju je za glumicu napisala njena ćerka, što je Minu odmah dovelo do suza.

Znaš, ponekad mislim da stvarno ništa ne kapiraju, ja ne izigravam heroja i nikad mi nije teško ništa - rekla je Lazarevićeva kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENE GRUDI! Mia provokativnim stajlingom sve oborila s nogu, Bojan nije smeo da je ostavi samu! (PAPARACO)

Podsetimo, Mina je doživela nasilje u porodici od strane svog bivšeg supruga, ali je iz ove situacije izašla jača nego ikad, što njena deca očigledno umeju da poštuju.

R. L.

#Magazin In

#Mina Lazarević

'