AKTUELNO

Pevačica otvoreno o porodičnim odnosima!

Poznata srpska pevačica Goca Božinovska iskreno je odgovarala na pitanja Sanje Marinković u njenoj autorskoj emisiji "Magazin in" i nije se libila da priča o svom kućnom vaspitanju kao i o tome koliko je zapravo slušala svoju majku.

Foto: TvPink Printscreen

Ona otvoreno priznaje kako joj je majka krojila sudbinu, da nije imala slobodu mišljenja i da je sa samo osamnaest godina rodila prvo dete.

Majka mi je govorila: "Do 18. godine ne sme niko da te pipne". Ja u 18. godini izgubim nevinost i ostanem momentalno u drugom stanju. Moja majka mi kaže "Dete mora da se rodi. Jer ako prvo dete ne rodiš, ako izvršiš kiretažu nećeš više nikad roditi". Ja rodim. Onda mi je pričala: "Moraš biti najbolja majka, najbolja snajka, najbolja žena, najbolja kuvarica, domaćica". Tako da sam ja od 18. godine zbog moje majke žrtva svega i svačega. Oduvek sam bila sama, od muškaraca nisam imala velike pomoći - rekla je Goca u emisiji "Magazin in".
View this post on Instagram

moj prvi selfie na nagovor dece 😁

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

PROČITAJTE JOŠ:SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENE GRUDI! Mia provokativnim stajlingom sve oborila s nogu, Bojan nije smeo da je ostavi samu! (PAPARACO)

Uprkos tome Goca ne žali sada jer ima troje zdrave i prave dece, Jelenu, Zoranu i Mirka  koje je izvela na put posle svega što joj se u životu dogodilo.

Autor: R. L.

#Goca Božinovska

#Magazin In

'