AKTUELNO

Folk pevačica pred kamerama emisije ''Magazin In'' progovorila o najdubljoj intimi.

I ovog subotnjeg popodneva u omiljenoj vikend emisiji zabavnog karaktera ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gošćama, a u pitanju su poznate dame sa naše javne scene: pevačice Ana Kokić, Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, Goca Božinovska i glumice Mina Lazarević i Nada Blam.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca Božinovska pred kamerama emisije ''Magazin In'' otkriva sa koliko godina je izgubila nevinost, ali i da je baš tom prilikom ostala u drugom stanju.

Ja u 18. godini izgubim nevinost i momentalno ostanem u drugom stanju - otkrila je folk pevačica gostujući u ''Magazinu In'' i šokirala sve.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LEPILI JOJ EVRE NA ČELO: Andreana Čekić zapevala pesmu svoje koleginice, novčanice pljuštale na sve strane! (FOTO)

Gosti Sanje Marinković i ovog subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, danas od 17 sati!

Pink.rs

#Goca Božinovska

#Magazin In

'