AKTUELNO

Njene pesme svi znate.

Marina Živković bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina prošlog veka. Njene pesme su se mogle čuti na svakoj proslavi i u svakom noćnom klubu, a muškarci širom zemlje i regiona bili su ludi za Marinom.

Foto: Printscreen YouTube/Ljubitelj Muzike

Ipak, ona se naglo povukla i nestala sa scene, a kasnije su se pojavile spekulacije da je promenila ime, ali i profesiju. Pričalo se da je postala beli mag, ali je ona naglasila da se time ne bavi, već da samo pomaže svojim prijateljima, takođe, kao njeno novo ime spominjalo se Maha Mantra.

Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na lečenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu - rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto: Printscreen YouTube/Ljubitelj Muzike

PROČITAJTE JOŠ: NISAM JA NEKA BABA: Nakon što je Viktor Savić pokušao da prekine rat sa Lukasom, on mu KROZ ZUBE OVAKO ODGOVORIO! (FOTO)

Marinu Živković svi znaju po hitovima "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi", a neke od njih se i danas slušaju na svim slavljima.

Pink.rs

#pevačica

'