AKTUELNO

Žiri nije mogao da veruje svojim očima.

Deseta po redu u ovoj epizodi "Pinkovih zvezdica - All stars" na veliku scenu izašla je Darija Vračević. Ona je uspela da ceo studio podigne na noge svojom briljantnom imitacijom Majkla Džeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri i publika su skandirali tokom celog nastupa ove fantastične zvezdice, a rezultat je svakako bio svih pet glasova i direktan plasman u naredni krug za Dariju.

Ona je dobro razumela zadatke, ona se ludo zabavlja i sve nas zabavlja. Majkl Džekson je pogodan za imitaciju, ali je isto tako stepenik na koji se može okliznuti. Ti si to danas zakucala. Neverovatna si. Ovo je bilo po mom ukusu. Ti si bila spektakularna večeras, hvala ti puno što si nas ludo zabavila - rekla je Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi išla linijom manjeg otpora, da pevaš ono što je tebi blisko. Kompletan nastup, koreografija, sve je uradila sa ciljem da napravi pravi šou - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'