AKTUELNO

Svo troje našli su se u Pinkovom studiju u Šimanovcima!

Pevača i zvezdu rijalitija ''Zadruga 1'' Slobodana Radanovića povezivali su sa brojnim poznatim damama, a među njima su i pevačice Dušica Grabović i Rialda Karahasović,

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE KATASTROFA, KAČI SE ZA SVAKOGA! Gagi Đogani PRIZNAO šta misli o Zerini nakon svađe sa Lunom, a onda NAGRDIO Marijanu Zonjić!

Foto: Pink.rs

Crnka i plavuša našle su se večeras na istom mestu, na kojem je bio i Sloba. Naime, pevači su se pojavili na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink u Šimanovcima, u kojem će milionski auditorijum ružičaste televizije imati priliku da uživa u najluđoj noći.

Foto: Pink.rs

Kako saznajemo, Dušica i Rialda su se srdačno pozdravile kada su se videle, a nakon toga su nastavile da se druže i pre izlaska na binu ispijale kafe i sokove i nasmejane uživale u ženskim razgovorima.

Foto: Pink.rs

Da li se Sloba našao među njihovim temama za razgovor, ostaje da nagađamo, ali jedno je sugurno, a to je da su koleginice u sjajnim odnosima, kao i da uprkos pričama da su obe bile sa Radanovićem, među njima ne vlada sujeta i tenzija.

Autor: Pink.rs

#Dušica Grabović

#Rialda Karahasanović

#Sloba Radanović

'