AKTUELNO

Taman pomislim da je prebolela Đeksona, ona ga opet spomene - rekla je Ivana za portal Pink.rs.

Mina Vrbaški iza sebe ima burnu noć. Ona je tokom jučerašnje žurke briznula u plač i otrčala u pab gde su je zadrugari bezuspešno smirivali. Kroz suze je uspela da prozbori da je muči odnos sa bivšim verenikom njene majke Ivane, Karađorđem Subotićem i njegovom ćerkom Alekandrom, a spomenula je i da joj nedostaje Nemanja Đeroć Đekson sa kojim je bila u vezi tokom prve sezone "Zadruge".

Tim povodom se za portal Pink.rs oglasila Ivana Vrbaški koja je otkrila šta misli o ponašanju svoje ćerke, a za njene suze je okrivila alkohol.

Foto: TvPink Printscreen

Ono je bilo strašno. Ne znam zašto bilo ko od njih tamo pije, kada ne znaju da se nose sa tim. To je čisto pijanstvo. Svake nedelje se neko od njih oleši, pa plače i kuka. Ne mogu da kažem da mi je žao, budala je što to radi. Na Subotiće ne treba tako da reaguje, treba samo da se povuče. Ne sme niko njoj da postavlja ultimatume, ali treba da se malo opusti po pitanju njih - rekla je Ivana.
Što se Đeksona tiče, ne znam šta više da kažem. Taman pomislim da ga je prebolela i zaboravila, ona ga opet spomene - dodala je ona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ivana je otkrila i šta misli o novim dečku svoje ćerke, Ervinu Mujakoviću, kome mnogi zadrugari zameraju to što na svakoj žurki igra sa drugim zadrugarkama, iako Mina ne pokazuje da joj to smeta.

PROČITAJTE JOŠ: VI STE OLOŠ I SUJETNA BABETINA: Jedna Snežina rečenica bila je dovoljna da izbaci Miljanu iz takta, pale TEŠKE REČI I UVREDE! (VIDEO)

Ervin je simpatičan dečko. Mina nije mnogo osećajna, nikada nije pravila ljubomorne scene. Zašto on ne bi smeo da igra sa drugim devojkama? Nije to ništa strašno. On nije njena svojina, po meni se ona normalno ponaša - rekla je Ivana.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'