AKTUELNO

Folk pevačica pred kamerama emisije ''Magazin In'' progovorila o najdubljoj intimi.

I predstojećeg subotnjeg popodneva u omiljenoj vikend emisiji zabavnog karaktera ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gošćama, a u pitanju su poznate dame sa naše javne scene: pevačice Ana Kokić, Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, Goca Božinovska i glumice Mina Lazarević i Nada Blam.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVO NAJSKUPLJI SRPSKI POROĐAJ IKADA?! Zanemećete kada budete čuli koliko je Goga Sekulić platila carski rez!

Goca Božinovska pred kamerama emisije ''Magazin In'' otkriva sa koliko godina je izgubila nevinost, ali i da je baš tom prilikom ostala u drugom stanju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja u 18. godini izgubim nevinost i momentalno ostanem u drugom stanju - otkrila je folk pevačica gostujući u ''Magazinu In'' i šokirala sve.

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, u subotu 15. decembra, u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Goca Božinovska

#Magazin In

'