AKTUELNO

Karijera opet na prvom mestu.

Iako je do sada uspešno žonglirala između karijere i roditeljstva, s obzirom na to da živi na dva kontinenta, pevačica Tanja Savić ipak planira trajno preseljenje u srpsku prestonicu.

Zbog sve više poslovnih angažmana donela je tu odluku.- Vratiću se sigurno krajem februara i to za stalno jer mi je zaista mnogo naporno da sve postignem - izjavila je Tanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je porodica u pitanju nema strah s obzirom na to da su joj sinovi već pohađali internacionalnu školu i veoma se raduju povratku i druženju sa starim drugarima i učiteljima pa smatra da im period prilagođavanja neće biti traumatičan. Dok se dečaci raduju druženju sa drugarima, Tanja se najviše raduje maminoj kuhinji jer priznaje da nije baš uspešna kada su te veštine u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOS:BILO JE BOMBI I DIMA! Naša pevačica progovorila o strašnom iskustvu koje je doživela u Siriji! (FOTO)

Svakako da u njenom domu prisutna praznična euforija, ali zbog poslovnih obaveza kićenje jelke prepustila je svojim dečacima što im predstavlja neizmerno zadovoljstvo. Tanja se pored zakazanih nastupa priprema i za doček Nove godine koju će dočekati u Australiji.

Pink.rs

#Tanja Savić

'