AKTUELNO

Roditelji Slobe Radanovića uznemireni su zbog učestalih neprijatnosti koje doživljavaju.

Popularni pevač Sloba Radanović mesecima unazad proživljava pravu torturu od strane hejtera, koji se na sve načine trude da mu zagorčaju život, a nakon što su na kućnu adresu njegovih roditelja poslali umrlicu sa njegovim likom, stiglo je i monstruozno pismo koje je učesnik prve "Zadruge" fotografisao, a potom objavio putem društvenih mreža.

Foto: Pink.rs

U navedenom pismu, za sad nepoznati pošiljalac izvređao je Radanovića i njegovu bivšu suprugu Kristinu, ali i Slobine roditelje, kojima su poželeli smrt sina naslednika.

Foto: TV Pink Printscreen

Zrenjanin zna kakva si beda bio, da si radio za 20 evra. Sve što si zaradio sa tom ku*kom zahvaljujući Luni neće imati ko da vam nasledi, u stanovima ćete praviti azil za kučiće. Kad ti je majka promenila priču, ti i Kija ste kolege, treba da se družite, to je šou biznis… Šta ona zna o tome? Da je karakterna ne bi živela 30 godina sa čovekom koji ima decu iz prvog braka, svi ste kompletno smradovi. Zbog toga što ti je majka bila u mladosti, želim joj da to malo života što joj je ostalo provede na groblju i žali zbog balvana što je rodila. Kaznu da bog da ne dočekao - glasio je deo pisma koje je zgroženi Sloba podelio sa pratiocima na Instagramu.

Foto: Instagram

Nacrtali mu umrlicu

Sloba se još letos u razgovoru za naš portal požalio da pojedinci uznemiravaju njegove roditelje u Zrenjaninu i tom prilikom rekao da im je poštansko sanduče prepuno raznih pisama i crteža, a jedan od njih bila je i umrlica u kojoj se navodi da je Radanović, navodno, poginuo u saobraćajnoj nesreći, što ga je razbesnelo do te mere da je javno zapretio za sada neindetifikovanim pošiljaocima.

Evo ovako javno, pošto ste p*čke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena... Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu - javno ti obećavam da ću te naći i u*rati ti se u život. Sve je OK, da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam - napisao je Sloba na Instagramu, gde su ga podržali fanovi.

Pink.rs

#Slobodan Radanović

#pevač

'