AKTUELNO

Biće teško, bolno, ali i lepo i radosno. Bol je bol, ali kada je tvoja, onda neka i boli, napisao je glumac između ostalog na Fejsbuku.

Andrija Milošević je nedavno podugačkim statusom zabrinuo svoje prijatelje i fanove. Mogi su pomislili da ga je raskinuo sa devojkom, pa ga je to motivisalo da napiše u kojem govori o veri u samoga sebe.

Foto: Facebook

Glumac i voditelj je otkrio da je ovaj  svoj status posvetio tinejdžerima i mladim ljudima od kojih svakodnevno dobija poruke na Fejsbuku.

Želeo sam da ih ohrabrim da idu svojim putem koliko god on bio težak. Bio sam prosto inspirisan klincima koji mi se stalno javljaju i imaju dileme. Javljaju se iz raznih krajeva, manjih mesta, sredina koje ih možda ne shvataju. Savetujem ih da pokušaju da ostvare svoj san, a ne da u tridesetim žale što nisu. Ja volim da pišem pesme za decu i odrasle, ponekad napišem nešto i u prozi kako bih inspirisao mlade da ne podležu uticajima, već da idu svojim putem i veruju u sebe. Zato sam na Fejsbuk i stavio ovu, na neki način motivacionu poruku - rekao je Andrija Milošević.

Foto: YouTube screenshot

Iako je istakao da sada piše amaterski, nedavno je dobio i jedan neočekivan poziv.

- Dobio sam poziv da uđem u projekat, piše se knjiga... Treba da pošaljem svoje pesme za decu. Takođe, učestvovaću na jednom velikom festivalu pisaca za decu - otkrio je Andrija.

Andrija Milošević trenutno vodi najpopularniji dejting šou na ovim prostorima "Izvedi me", a kako je sam istakao, nije raskinuo sa devojkom Aleksandrom Tomić.

Autor: J. V.

#Andrija Milošević

#glumac

#voditelj

'