AKTUELNO

Burno nedeljno popodne u "Zadruzi"!

I ove nedelje su zadrugari govorili o lažima koje su drugi iznosili o njima. Te laži većini otežavaju opstanak i dodatno komplikuju već dovoljno problematične međusobne odnose zadrugara, zbog čega je voditelj Milan Milošević ponovo poželeo da im pomogne i sazna koje su ih neistine o njima samima najviše zabolele. Ubrzo posle Ljube Pantović, reč je dobio David Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što više etiketa, ja sam pristupačniji i sve mi je bolje - rekao je David.

Ljuba Pantović je odmah ustala, prekinula Davidovo izlaganje i optužila ga da je do sada izneo pregršt laži na njen račun, ali da nije vreme da to sve  sada iznese. Ona je, takođe, najavila da će tek progovoriti, iako joj je Aleksandra pretila da će i ona izneti njene najmračnije tajne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si se u*rao jer se plašiš. Evo, već bežite! Ma hajde, slizao si se sa pi*kom! Ja ovde neću da igram takvu igru. Ti hoćeš sad da ja tebe napadam da bi ti ispao žrtva, nećeš lagati o meni. Laži o sebi, svom bratu, porodici i poslu - rekla je Ljuba Pantović
Ti sama pišeš članke i šalješ novinarima, o čemu ti pričaš?! Ti sama izmišljaš laži o sebi - rekao je David, sa kojim je i Aleksandra bila saglasna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vi ste prodali priču da ćete ovde da pravite dete, a onda s*reš kako te nije pipnuo osam meseci - vikala je Pantovićeva.
Ti si iskompleksirana jer sada moraš da imaš kadar preko mene. Ti ovde ne bi ušla da nema mene. Da li si ti svesna da te nema, ako mene nema - provocirala je Aleksandra svoju majku, sa kojom je ušla u žestoku raspravu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

'