AKTUELNO

Sve joj se skupilo!

Zerina Hećo razgovarala je sa Drvetom mudosti o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi", nagledanijem rijaliti programu u regionu, kao i o svom dečku Banetu Čolaku, sukobu sa Tomislavom Panićem Tomom, ali i svađi sa Zoricom Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Toma je ušao u sobu i držao Adamu predavanje. Ja sam ga upozorila da bude malo tiši i da ne maltertira bilo koga. Tu smo se sukobili verbalno. Bane me je nervirao jer je tražio pažnju, pa sam ja povisla ton. Toma se tu priključio i svašta mi je rekao, zbog čega je Branislav fizički nasrnuo na njega. To bi bilo to. Toma mafijaš - pričala je Zerina.
Ne znam šta je sa ljudima. Kad sam bila u tom lošem stanju, Zorica mi je prilazila i govorila da se trgnem. Mislila sam da je to od srca. Zorica mi je rekla da sam ja kriva što se Bane oseća loše. Ne razumem ljude. Meni kad je loše, ja ne ulazim u konflikt sa njima - rekla je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imam osećaj da počinjem da se ponašam kao Bane. Pokušavala sam ozbiljne stvari da mu kažem ali se bojim da se ne povredi. Imam tu dozu odgovornosti i sažaljenja - priznala je Zerina.

Drvo mudrosti upitalo je Zerinu da li želi da joj pusti neku pesmu koja je njoj draga kako bi je malo oraspoložila, a ona je nikada srećnije tražila da joj pusti pesmu "Kopriva" koju u originalu izvodi Al Dino.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mogao bi da mi pustiš pesmu "Kopriva" - tražila je Zerina.

Kao i uvek Drvo mudrosti održalo je svoje obećanje, pa je tako pustilo pesmu koja je u Zerini probudila najdublje emocije i izmamila joj reku suza.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'