AKTUELNO

Da li će ga Đoganijeva zbog ovoga staviti na "crnu listu"?

Protekle noći u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu 2", ušao je novi učesnik, Ervin Mujaković. On je pre nego što se uselio u Belu kuću priznao da mu se veoma dopada Luna Đogani i da će dati sve od sebe da je osvoji.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Ervin nije rekao ni Luni niti bilo kome da on veoma dobro poznaje jednu osobu sa kojom je Đoganijeva u veoma lošim odnosima.

U pitanju je Lunina rođaka, tačnije sestra Edita Aradinović, sa kojom je mlada modna blogerka zaratila prošle sezone, kada je pevačica osudila njeno ponašanje, a podržala njenu ljutu protivnicu Kristinu Kiju Kockar.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva je tada teška srca priznala da ju je sestra razočarala i da više neće imati kontakt sa njom.

Ervin, za razliku od Lune, ima veoma blizak odnos sa Aradinovićevom, ako je suditi po njihovim zajedničkim fotografijama na društvenoj mreži Instagram.

PROČITAJTE JOŠ: UHVAĆEN NA DELU: Samo nekoliko trenutaka pre nego što se u Zadruzi pojavio pred Lunom, Sloba u Šimanovce doveo OVU DEVOJKU! Iza ZATAMLJENIH STAKALA skrivao je NJU! (PAPARACO)

Da li su Mujaković i Edita samo prijatelji, ili je među njima možda bilo varnica, nije nam poznato, ali ono što je sigurno jeste da se Luni ovo nimalo neće svideti.

R. L.

#Edita Aradinović

#Ervin Mujaković

#Luna Đogani

'