AKTUELNO

Lepa vest im je svima dala vetar u leđa.

Popularni pevač Darko Lazić 23. oktobra doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu blizu svoje rodne kuće u Brestaču, i od tada se nalazi u KBC Zemun, gde se svakim danom sve više oporavlja.

Nedavno je pevač, ali i kompletna javnost, saznala da je njegova verenica Marina Gagić u drugom stanju i da će Darko uskoro dobiti svoje drugo dete - ova vest ih je potupuno oduševila i dala im nikad snažniji vetar u leđa, a sada se Marina prvi put oglasila u javnosti nakon svega.

Foto: Privatna arhiva

Ne znam kako, ali osetila sam ja, a i Darko, da u meni postoji život. Osećali smo da ćemo uskoro postati roditelji. Darku je to dalo veću snagu da se oporavi i nenormalnu želju da što pre stane na svoje noge - rekla je Lazićeva verenica.

Ona je naglasila i da joj nije bitno hoće li dobiti devojčicu ili dečaka, već da će i njoj i Darku nova uloga u životu veoma prijati.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: MILE KITIĆ PRIZNAO da ga je žena uhvatila SA TRI DEVOJKE NA GOMILI: NEĆETE VEROVATI kako je reagovala! (FOTO)

Nemam mučnine i nikakvu nelagodnost. Super se osećam. Apsolutno mi nije bitno kog pola će biti naše dete, jer je prvo važno da samo bude živo i zdravo. Mladi smo i najlepše uloge su došle u pravo vreme, da zaboravimo užas koji smo prošli strepeći za Darkov život - navela je Marina.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'