AKTUELNO

Pevačica se odlučila za Cirih jer je čula da tamo rade najsavremenije tehnike, a kad se raspitala, saznala je da će za to morati da izdvoji mnogo novca.

Popularna pevačica Dara Bubamara ozbiljno je rešila da poradi na svom fizičkom izgledu, međutim, ovog puta se ne radi o ''doterivanju'' dobro poznatih atributa.

Nakon što je posle operacije slepog creva smršala deset kilograma, pe Bubamara je rešila da sredi zube. U želji da ima isti osmeh kao njena koleginica Nataša Bekvalac,  pevačica se raspitala i odučila da sredi zube ne pitalući za cenu.

Foto: Pink.rs

- Dara planira da, čim prođu praznici, otputuje u Cirih kako bi uradila zubne navlake, i to najnovijom metodom koja je trenutno popularna. Ona se odlučila za Cirih jer je čula da tamo rade najsavremenije tehnike, a kada se raspitala, saznala je da će za to morati da izdvoji mnogo novca - navodi prijatelj pevačice i dodaje:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za tu intervenciju će izdvojiti 24.000 franaka, što je oko 18.000 evra. Njoj to nije problem, pa je odmah zakazala termin. Otputovaće na nekoliko dana, kako bi dobila novi osmeh. Dara će kompletno promeniti gornju i donju vilicu, a želja joj je da ima zube kao Nataša Bekvalac - zaključuje on.

Autor: M. K.

#Dara Bubamara

#Operacija

#pevačica

'