AKTUELNO

Još jedna petica!

David Marković, koji je bio u trećoj sezonu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", posle dve godine vratio se na veliku scenu kroz "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ove večeri David je izabrao numeru "Nema nas više" od grupe "Moby Dick", a čim je pustio svoj glas crvene stolice su podigle Kristina Kockar, Nataša Bekvalac, Goca Tržan i Leontina, da bi nekoliko sekundi kasnije to učinio i Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

David je dobio pet glasova, a nakon njegovog nastupa došlo je do manje rasprave između Nataše Bekvalac i Leontine, a sve vreme Goca Tržan pokušavala je da smiri strasti u crvenim stolicama.. Bekvalčeva je izjavila da nisu imale slične stavove kada je Davidov nastup u pitanju, zbog čega su imale sukobe mišljenja.

Foto: RTV Pink

To što nisi odovorio na temu nije tvoja krivica. To smo prošli kroz prvi krug. Tvoje pevanje je bilo savršeno, čista desetka. Jako je teško pevati ovako jednu pesmu. On je obučen u stilu Srđana Moby Dicka i ja ti čestitam. Rekla si da ćeš da se spustiš, rekla je: "Ovo je četvorka, ja ću da se spustim" - govorila je Leontina.

Foto: RTV Pink

Malo smo se posvađale. Kada kažeš devedesete, ja vizuelno imam jedan format, a ovo, balernice... Rekla sam: "Ovo je za mene četvorka." Meni je on pevao bolje od Darije, ali ja gledam celokupan utisak. Oni su svi tu jer imaju to nešto u sebi, sad tražimo najbolje od najboljih - dodala je Nataša.

Foto: RTV Pink

Presladak si. Nisi odgovorio temi, ali se nisam spustila. Ti si mi svojim glasom bukvalno naterao suze na oči, zbog toga sam ostala gore. Jednostavno, ti si meni presladak i uživala sam u interpretaciji pesme - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: VOLELA BI DA IMA NJENU KARIJERU: Isidora Mitić će večeras oduševiti sve u PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS, a evo SA KIM bi se menjala na jedan dan! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#David Marković

'