AKTUELNO

Kontroverzna pevačica Maja Nikolić priznala je da svojoj ljutoj suparnici sa "Farme" ne bi dala glas za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Veliku pažnju privukao je dolazak pevačice Maje Nikolić u žiri "Pinkovih zvezda". Budući da je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i da potpuno iskreno komentariše interpretacije kandidata, mnogi su razmišljali o tome kako bi Maja prokomentarisala interpretaciju novopečene pevačice Stanije Dobrojević na velikoj Pinkovoj sceni, a ona ne krije da bi volela da svoju ljutu suparnicu posluša iz crvene stolice.

Foto: Printscreen Youtube

Meni bi bilo super za šou da pozovu Staniju ili tako nekog ko misli da zna da peva a nema veze sa tim, i da vidimo ko je od članova žirija hrabar da iskreno komentariše takvo pevanje. Ja je apsolutno ne bih pustila da prođe u drugi krug u Pinkovim zvezdama - iskrena je Maja.

Foto: Printscreen

Nikolićeva nema lepo mišljenje ni o vokalnim sposobnostima Tamare Đurić koja je, takođe, prošle godine objavila svoju prvu pesmu, ali smatra da je ona uspešnija od Stanije.

Foto: YouTube screenshot

- One apsolutno nemaju veze sa pevanjem, ali reći ću da je Tamara uspešnija od Stanije. Tamara je izabrala pesmu u okviru svojih mogućnosti, moderan stil pevanja, a to je repovanje. Tu ne moraš da ideš na časove pevanja. Vidi se da Tamara sve to radi sa stilom. Mnogo para je uloženo i u produkciju i u spot i ona je mnogo iznad Stanije jer je napravila kvalitetan spot u okviru svojih glasovnih mogućnosti. Staniji želim sve najbolje, ali preporučila bih joj da godinu dana ide na časove pevanja kod Maje Odžaklijevske da se ne bi brukala - rekla je članica žirija "Pinkovih zvezda" za Svet.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Autor: D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Stanija Dobrojević

#Tamara Đurić

'