AKTUELNO

Nije izostao ni pevačicin komentar o Luni Đogani.

Poznata pevačica Mia Borisavljević je u srećnoj je vezi sa Bojanom Grujićem, a kao plod njihove velike ljubavi na svet je došla ćerka Ema koja je pre nekoliko dana napunila osam meseci.

Kako mnogi roditelji i ličnosti sa javne scene žele da obeleže prvi rođendan svojih naslednika gala proslavom, mi smo je upitali da li ona i Bojan tako razmišljaju i kada će se obaviti krštenje njihove mezimice.

Foto: TvPink Printscreen

Emino krštenje je trebalo da bude još letos kada je došla moja sestra iz Kine, ali pošto smo imali smrtni slučaj u porodici, to se odložilo, tako da čekamo Emin prvi rođendan zbog krštenja. Ona je do sada trebalo da bude već krštena devojčica, jer to je nešto najbitnije za dete. Planiramo da napravimo veliku proslavu za sve prijatelje i kolege. Biće svega što je u skladu sa 2019. godinom - rekla je ponosna mama.

Foto: Pink.rs

Mia je rednovno pratila prethodnu sezonu rijaliti programa "Zadruge", kao i dešavanja u vezi sa ljubavnim trouglom koji su činili Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar. Ona je i dalje uz Televiziju Pink i prati dešavanja iz ovog zabavnog programa koliko god joj to omogućavaju obaveze, pa nam je otkrila šta misli o učešću Đoganijeve u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu i o tome što ona posle svake žurke mora da otplače svoje.

Bila sam kod njih na žurki, osetila sam tu atmosferu. Pretpostavljam da nešto što nije završeno na pravi način, to sigurno vuče repove, e sad da li je to preuveličano, to niko ne može da kaže ko nije u koži tog čoveka - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: POVLAČI SE SA MUZIČKE SCENE: Marija Šerifović donela veliku odluku, EVO ŠTA JE RAZLOG! (FOTO)

Mia se u javnosti pojavila u totalno drugačijem izdanju nego do sada, sa kratkom plavom. šatiranom kosom. Ona nam je priznala kako je došla na ovu ideju, ali i kako je na promenu imidža reagovala njena jača polovina.

Foto: Pink.rs

Moj frizer je uvek imao ideje da se kod mene menja nešto na glavi. Nisam uopšte pretpostavljala da mi ova boja kose može stajati ni približno lepo, mislila sam da ću izgledati kao budala. Bojan ne voli plavuše, ali je rekao da mu je ovo top. On se meša u sve. Svašta mu se nešto ne sviđa i svašta mu se nešto sviđa, ali on uvek kaže svoj sud, a ja ga nekad poslušam, nekad ne. Nekad mu bude krivo što ga nisam poslušala, nekad on vidi da sam ja u pravu, tako da nije uvek najkompetentniji - rekla je kroz smeh Mia.

D. B.

#Mia Borisavljević

'