AKTUELNO

Pratite emisiju "Porodice zadrugara" uživo na televiziji Pink i portalu Pink.rs!

Četvrtkom u studiju najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope "Zadruga 2" gostuju porodice zadrugara. Ovoga puta voditelj Ognjen Nestorović ugostio je majku Lune Đogani, pevačicu Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je na početku svog gostovanja komentarisala žurku koja je bila u utorak veče u Beloj kući kada je pevao između ostalih i Lunin bivši dečko Slobodan Radanović, ali pre svega je želela da istakne zbog čega je ćutala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre svega ovde sam isključivo zato što ja mogu iz prve ruke da kažem i komentarišem mentalno zdravlje svoje ćerke. Ja sam je odgajila. Da zaustavimo priče da je ona sklona samoubistvu, da je za ludnicu i razne stvari... To je jedini razlog što sam danas ovde. Živa reč je živa reč - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je znala da će Sloba doći na žurku i to je očekivala:

Ja sam znala da će taj dan kad tad da se desi i iščekivala sam. Ja sam najverniji fan prve Zadruge, od Klika pa do svih televizora u kući, danonoćno smo bili uz Zadrugu. Mi svi smo, gledajući tu ljubav, dve slične duše koje su se pronašle u lošem kontekstu, nismo mogli da ostanemo imuni da ne osetimo tu ljubav. Zavoleli smo te ljude, zavoleli smo aktere te priče, navijali za njih, plakali za njima. Ja u životu nisam doživela da je neko toliko složan u nečemu bio, da se to dvoje ljudi pazi, mi smo bili uz njih, samo se vi volite - rekla je Anabela i dodala:
Njena osećanja i emocije su se munjevito menjale, ljubavi, mržnje, bol, odjednom ponovo sve. Svi su očekivali drugačije, da je to površna ljubav, ali ja mogu da kažem da nisam videla ništa jače i sama sam verovala da je bilo bolje, ali očigledno je to mnogo jače. Iako je očekivala da povuče crtu, emocije su mnogo jače - iskrena je bila ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

'