AKTUELNO

Mala Dorotea će dobiti brata.

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija za nekoliko meseci dobiće drugo dete. Lepe vesti su pokušali da sakriju od javnosti, ali s obzirom na to da je sada već na sredini trudnoće, stomak je počeo da se vidi te ga je nemoguće sakriti.

Marija se retko pojavljuje u javnsoti, ali nedavno su se zajedno pojavili na jednoj modnoj reviji, a ona je sve vreme držala ruke preko stomaka.

Foto: Bojan Vuković

Istina je da je Marija trudna, ali zbog svega što im se ranije desilo ne žele da pričaju o tome. Pregurala je polovinu trudnoće a lekar im je rekao da će izgleda dobiti sina - rekao je pevačev blizak prijatelj.

Foto: Printscreen Instagram

U studiju sam, snimam nove pesme. Bićemo večeras na koncertu Ace Pejovića pa ćete videti da li moja lepa žena ima trudnički stomak i sve će biti jasno. Odlučio sam posle mnogo laži koje su napisane o nama da ne govorim o privatnim stvarima - rekao je Marko.

Pevač se na pitanje da li je istina da je njegova supruga trudna samo nasmejao i odgovorio.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ OBJAVILA FOTKE U KUPAĆEM KOSTIMU! Svi ŠOKIRANI, nisu navikli na ovo od nje! (FOTO)

Bračni par Bulat je prošao kroz pravu agoniju početkom 2017. godine, kada je njihova ćerkica Dorotea došla na svet u šestom mesecu trudnoće, a devojčica je provela tri meseca u inkubatoru. Srećom sve se dobro završilo.

Autor: Pink.rs

#Marko Bulat

'