AKTUELNO

Iako ume da oraspoloži sve koji su oko njega, glumac i voditelj pokazao je svoju drugu stranu.

Andrija Milošević jedan je od najpopularnijih glumaca i voditelja u regionu, a neretko je publiku doveo do suza svojim duhovitim opaskama.

Foto: YouTube screenshot

Međutim, osim što ume da nasmeje ljude oko sebe, Andrija je pokazao da ume i te kako da ih razneži, pa možda čak i rasplače.

Naime, voditelj najpopularnijeg dejting šou programa "Izvedi me" objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk veoma dirljiv status.

Kada nađeš svoj put, a ti kreni njiime. Ma šta ti pričali, ma čime te mamili, ma šta ti govorili, nudili, ubeđivali, ti samo koračaj, svojim putem. Jer tvoj put je samo tvoj i ne postoje dva ista. Greh je skrenuti sa njega, ići tuđim putevima, gubiti vreme na stazama koje nisu za tebe. Glupo je ne uvideti, ne znati svoj put. Biće teško, bolno, ali i lepo i radosno. Bol je bol, ali kada je tvoja onda neka i boli. Mnogo je gore kada neko trpi bol zbog tebe. Zato prihvatiš svoj teret i nosiš ga brate. Svojim putem. Budi uveren da je to ispravno i da ćeš na kraju biti ipak na kraju svog puta, a ne pogrešnog. Ako usput ostaviš neke ljude koje si usrećio, ako si oprostio, ako si voleo, ako si se žrtvovao i ako si sebe time usrećio, ti nemas za čim da žališ. Ti si svoj put prošao - stoji u emotivnom statusu na ovoj društvenoj mreži.

Kome je i zbog čega Milošević posvetio ove reči, ne znamo, ali jedno je sigurno - nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Autor: M. Đurović

#Andrija Milošević

#Fejsbuk

#Izvedi me

'