AKTUELNO

Očekuje dobar provod.

Slobodan Radanović učestvovao je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", a nakon izlaska on vredno radi i nastupa u klubovima širom zemlje. Večeras je gostovao u emisiji "Amidži šou" i otkrio kakva su mu očekivanja od predstojeće žurke u Beloj kući gde će zabavljati ukućane.

Foto: Pink.rs

Mnogo uspomena vezuje ga za prostorije "Zadruge", pa je njegov ulazak propraćen velikom medijskom pažnjom najviše zbog susreta sa bivšom devojkom, Lunom Đogani.

Čudan mi je osećaj zato što sam proveo 10 meseci unutra. Nije mi ni prijatno ni neprijatno. Čudan neki osećaj. Luna i ja smo se videli pre nego što je ona ušla u Zadrugu. Poželeo sam joj sreću - rekao je Sloba i nastavio da priča o očekivanjia za žurku.
Nikad ništa ne planiram. Spreman sam na sve. Mislim da će veče izaći na pozitivnu stranu. Mi smo tu da im ulepšamo veče i olakšamo boravak unutra. Uvek gledam da u situaciji delujem što primerenije. Očekujem da će biti dobar provod večeras i da će se ljudi dobro zabaviti - kaže pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba će pevati večeras zajedno sa Darom Bubamarom i Rialdom sa kojom su ga mediji dovodili u vezu jer su snimljeni zajedno.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA SAMO ŠTO NIJE UŠAO U ZADRUGU 2, A EVO ŠTA RADI LUNA! Želi da sve bude savršeno! (VIDEO)

Naravno da se nismo smuvali. To je bio paparaco. Nismo išli kod mene kući. Mi delimo istog menadžera, istu menadžersku kuću - zaključio je pevač u "Amidži šouu".

S.S.

#Sloba Radanović

'