AKTUELNO

Prati svaki korak svog verenika.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Izbacivanje" jedan od gostiju u studiju kod Dušice Jakovljević je i stric Aleksandre Subotić, Srboljub Subotić.

On se tokom svog gostovanja osvrnuo na veridbu svog brata Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški i tom prilikom istakao da ne veruje u njihovu ljubav, već da je ubeđen da su se na taj čin odlučili isključivo zarad lične promocije, što je podiglo veliku prašinu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bi čuli drugu stranu, pozvali smo Ivanu, a ona nam je odmah na početku razgovora otkrila da veoma dobro poznaje budućeg devera, Srboljuba.

Naravno da ga znam. Upoznala sam ga jer sam mnogo puta bila u Kaluđerici kod Karađorđa. Meni je ovo druga godina zaredom kako mi je ćerka u rijalitiju i kako sam stalno u medijima i nikada nikoga nisam pljuvala, pa neću ni sad - rekla je Vrbaški i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Može on da priča šta god hoće. Zna on jako dobro da smo mi zajedno. Nervira me kada pročitam negde da ja tražim marketing. Šta će meni marketing, ja neću da budem ni pevačica, ni javna ličnost - objašnjavala je Ivana.

On se osvrnula i na Karađorđev odnos sa ćerkom, jer mnogi navode da on njoj nije podrška i da je došao u "Zadrugu" da je ponizi.

Karađorđe nije ušao unutra ni da podrži niti da ne podrži nekoga. On je ušao da zaradi novac jer ga stalno prozivaju da ga drugi izdržavaju - navela je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je još jednom ponovila da u njenoj ljubavnoj vezi ne postoji ništa što je lažno i da je ljubav iz dana u dan sve jača.

Mi jesmo zaista zajedno. Vreme je najbolji pokazatelj da li ćemo ostati zajedno. Bože moj, ljudi se venčaju, pa se razvedu, niko ne može da tvrdi ćemo i za 10 godina biti zajedno. Daće Bog da ostarimo zajedno - istakla je ona.

Nismo mogli a da ne pitamo Ivanu da li se plaši da bi Subotić mogao da je prevari pred kamerama, ali ona nije imala dileme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITJATE JOŠ: DAVID PRIZNAO KOLIKO SE MUČI U VEZI, PA OTKRIO DA LI BI OSTAVIO ALEKSANDRU: Ona ga sve vreme prisluškivala, pa zbog svega što je čula odmah BRIZNULA U PLAČ (VIDEO)

Zadovoljna sam njegovim učešćem, pratim svaki njegov korak. Ne plašim se ničega, nije on neki balavac, on je zreo čovek ne sumnjam u njega - rekla je Ivana za naš portal.

R. L.

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

'