AKTUELNO

Evo koliko se drugačije ponašaju iza kamera.

Voditeljka "Pinkovih zvezdica" i glumica Marijana Mićić pričala je čemu se nada u predstojećoj godini, ali i u kakvom odnosu je sa koleginicom Anom Mihajlovski, sa kojom je pre više od deset godina snimila prvi srpski rijaliti.

Kada sam bila mlađa, sećam se da sam pripreme za doček Nove godine započinjala tri dana ranije. Ali sada mi je toga dosta i nevažno mi je da li ću ostati kod kuće ili ću nekuda otputovati. Međutim, htela bih da od Deda Mraza dobijem neku novu igračku, bilo šta - kroz smeh je rekla voditeljka.

Foto: RTV Pink

Od ove sezone "Pinkovih zvezdica" na voditeljskoj poziciji pridružila joj se Ana Mihajlovski, a povodom njihovog odnosa, a glumica je otkrila u kakvom su odnosu njih dve sada.

Foto: TvPink Printscreen

Svih ovih godina, otkako smo snimale šou u kojem smo učestvovale, nas dve se družimo, a kada me ljudi pitaju kakav je osećaj što ponovo radimo zajedno, ne znam šta da kažem. Nas dve se privatno družimo i onako kako se ponašamo u kući tako se ponašamo i na sceni. Nemam osećaj da smo se ponovo srele ili da se dešava nešto novo. Nama je super - priča Marijana.

PROČITAJTE JOŠ: ČUJEM SE SA KIJOM, LUNA ME JE RAZOČARALA: Sloba otvorio dušu, pa poručio OVO bivšoj! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Mihajlovski

#Marijana Mićić

'