AKTUELNO

Šok!

Na programu televizije Pink je praznično izdanje vaše omiljene emisije ''Magazin In'', a Sanja Marinković je ugostila više nego aktuelnu ekipu i to zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, voditeljku ''Vikend Jutra'' Jovanu Jeremić, pevačicu Violetu Viki Miljković, pevačicu Nedu Ukraden, glumca Dragana Marinkovića Macu i pevača Nenada Cvijetića. Dok je za dobro raspoloženje bio zadužen pijanista Aleksandar Rajković.

Foto: TV Pink Printscreen

Neda Ukraden priznala je grešku koju je učinila tokom života, jer je na vrhuncu svoje slave mnogo ulagala u nekretnine, što je kasnije propalo.

Ja kao jedna od najuspešnijih i najbogatijih pevača bivše Jugoslavije. Bila sam vredna i mnogo popularna. Zarađivalo se i od ploča i od koncerata i uložim u nekretnine. Uložila sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuća u Imotskom, kuća na moru... Ostala je samo kuća na moru i umalo ni ona ne ode. Ovo sve ostalo opljačkano, uništeno i devastirano. Što znači use i gledaj u budućnost i da uživaš u svakom danu. Sve što misliš da si se ušuškao i osigurao, puj pike ne važi. Naravoučenije, bilo, desilo se, ništa nisam mogla da promenim - priča Neda Ukraden.

Foto: TV Pink Printscreen

Neda je rekla da treba ulagati u porodicu, a ja kažem da treba trošiti pare na pravu ženu. Pravi džentlmen zna kolika je vrednost prave žene. Samo prave žene prave milionere - dodala je Jovana Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.