AKTUELNO

Ne propustite ovu priliku!

Nakon uspešnog beogradskog koncerta decembra 2018. godine u Kombank Dvorani proslavljeni splitski tenor Goran Karan i ove godine vraća se na Veliku scenu ovog kultnog prostora.

Novi datum rezervisan za Beograđane je 06. novembar u 20 časova, a za manje od godinu dana ovdašnju publiku će opet zaseniti hitovi čuvenog tenora „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“. „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“.

Foto: Luka Marotti

Rođeni Beograđanin, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista, 2019. godine postao je vlasnik prestižne nagrade Porin za album Glas juga, ali osvojio je i Gran Prix Splitskog festivala sa pesmom Kuća naše pesme. Autor muzike i stihova za ovu pesmu je sam Karan, a u pesmi pevaju još i Tedi Spalato i ansambl Sveti Juraj HRM.

A ukoliko vi želite da prisustvujete koncertu ovog vrsnog muzičara, portal Pink.rs poklanja vam dva puta po dve karte! Dvoje najbržih koji pošalju mejl na informativaportal@gmail.com (sadržaj mejla: ime i prezime, broj telefona) sa naglaskom ZA KONCERT GORANA KARANA imaće priliku da prisustvuju ovom spektaklu.

Foto: Promo.

Autor: Pink.rs

#Goran Karan

#koncert

'