AKTUELNO

Najsrećnija na svetu!

Pevačica Goga Sekulić rešila je da se vrati na muzičku scenu novom pesmom "Korleone" koju je uradila u saradnji sa Bubom i Jalom, a iza celog projekta je stala producent Biljana Savić, koja sada brine o njenoj karijeri, što je dokaz da sada sarađuje sa novim timom. Ova numera već je našla put do srca publike, te obara sve rekorde i broji milionske preglede na socijalnoj platformi Jutjub, a dokaz tome je i prepun klub u Švajcarskoj, gde je pevačica održala spektakularan nastup proteklog vikenda.

Foto: Printscreen Instagram/ sekulicgoga

Kako je već i poznato, Goga je napravila pauzu kako bi se posvetila majčinstvu, a svo svoje vreme usmerila je na svog naslednika Vasilija Andreja, koji je centar njenog sveta. On je pevačici čak pravio društvo i dok je pripremala novu pesmu u studiju.

Foto: Tv Pink Printscreen/sekulicgoga

Međutim, danas je Goga doživela nešto što je čekala od dana kada je postala majka. Naime, ona nije mogla da dočeka da njen sin izgovori reč "mama" i to se danas desilo, a pevačica se pohvalila time na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram/ sekulicgoga

A ukoliko do sada niste imali priliku da čujete Goginu novu pesmu "Korleone" ili želite da je slušate iznova i iznova, možete to učiniti u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Goga Sekulić

'