AKTUELNO

Svi je hvale!

Bogdana Rodić, snajka Cece Ražnatović, bila je omiljena prodavačica pilića na beogradskim pijacama. Devojka iz Titela, koja će 24. novembra postati supruga Veljka Ražnatovića, sa roditeljima Danijelom i Bogdanom, kao i sestrama Natašom i Bojanom, donedavno je prodavala živinu svakog dana od sedam ujutru, pa do dva posle podne. Međutim, otkako je ostala u drugom stanju, Bogdana je otišla na trudničko bolovanje, a njene sestre i dalje pomažu roditeljima u porodičnom biznisu.

Foto: E-stock

SESTRE UVEK DOTERANE

Bogdanina porodica ima tezge na pijacama u Kotežu, Borči i Mirijevu.

- Svi su želeli da kupuju pileće batake, prsa i krilca kod sestara Rodić. Uvek su bile doterane, lepo našminkane i skockane. Kao da rade u najekskluzivnijem butiku, a ne na pijaci. Ujutru bi dolazile pre radnog vremena i istovarile piliće u frižider, a onda kada se otvori pijaca, one tako doterane prodaju robu. Uvek su bile ljubazne i nasmejane. Jedno vreme su sve tri zajedno prodavale piliće ovde u Kotežu, a kako se posao širio, Bogdana je prešla na tezgu u Mirijevu, Nataša je otišla u Novi Sad, a Bojana je ostala u Kotežu - priča jedan od kupaca.

Foto: Instagram

Na pijaci u Borči radi Cecin budući prijatelj Bogdan Rodić.

- Evo, mi radno, kao po običaju. Pilići su sveži, ljudi lepo raspoloženi, mi smo srećni i sve je kako treba. Bogdana je pošteđena jer je u drugom stanju, a Nataša i Bojana i dalje rade. U našoj porodici to je normalno. Evo, sada se spremamo za svadbu, a onda i za dolazak unučeta. Kako imam tri ćerke, voleo bih da Bogdana rodi sina, ali, naravno, i ako bude unukica, istu ljubav će da ima od cele porodice - kaže Veljkov budući tast.

Na pijaci u Mirijevu Cecina buduća prija Danijela ima glavnu reč.

- Verovala sam da ćete da produžite do Novog Sada, na radno mesto kod ćerke Nataše, ali drago mi je što ste došli i do mene. Bogdana je ovde radila, ali sada je pošteđena jer je trudna. Neka dete uživa u drugom stanju, radila je ona godinama i nikada se nijedna ćerka nije bunila što im je posao na pijaci. Imamo divne žene koje rade i verujte da smo srećni i zadovoljni. Čujem se sa prijom Cecom i jedva čekamo venčanje - iskrena je bila Danijela.

Foto: Privatna arhiva

Porodica Rodić priprema se za Bogdaninu i Veljkovu svadbu.

- Sve će biti na nivou i ispoštovaćemo običaje. Oduševila sam se kada je Bogdana izrazila želju da nosi Cecinu venčanicu. Njih dve su slične konstitucije, mršavice, i verujem da neće morati ništa da se prepravlja. Ceca je divna prija i sigurna sam da će veselje biti fenomenalno - smatra Danijela.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'