AKTUELNO

Pevač ima skladan brak i troje naslednika o kojima ne govori često.

Pevač Boban Rajović sa suprugom Draganom u braku je skoro tri decenije, a sa njom ima troje dece - ćerke Ivanu i Anđelu i sina Andriju. Pevač često javno ističe da ima harmoničan i skladan brak, i zahvaljuje bogu na troje divnih naslednika.

Foto: Pink.rs/Miloš

Ipak, ono što malo ko zna jeste da su Bobanova deca veoma uspešna, ćerke studiraju, a njegov sin treba da potpiše svoj prvi ugovor u fudbalu. Naime, pevačeva ćerka Ivana završava studije političkih nauka, diplomira na leto i udaje se, a cilj joj je da uđe u dansku vladu, budući da fakultet tamo završava. Anđela u Americi ove godine završava biznis i administraciju, i uz to ide na teniski koledž i radiće kao teniski trener, pored posla u struci.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: DOK SE NEKI BAHATE I JEDVA ČEKAJU DA IM SLIKA OSVANE U NOVINAMA, ova deca poznatih su odlučila da žive drugačijim životom! Studiraju teške fakultete i ne pojavljuju se u javnosti!

Foto: Privatna arhiva

Andrija završava četvrti razred gimnazije i potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor u fudbalu. Za sada mu je fudbal nešto u šta najviše veruje i očekujemo ga brzo na velikim utakmicama. Ali, i pored toga razmišlja i o fakultetu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Boban Rajović

'