AKTUELNO

Mesecima se pripremala za ovo!

Regionalna muzička zvezda Severina Kojić u okviru turneje ''The Magic Tour'' održaće spektakularni koncert i pred beogradskom publikom u ''Štark Areni'' 23. novembra.

Foto: Pink.rs.

Severina izgleda bolje nego ikad, a kako kaže za Pink.rs mesecima je naporno radila na pripremama za turneju koju će održati u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

- Već četiri meseca traju pripreme za koncert, sad smo već pred kraj. Ženski ću izdržati, mislim da žene mnogo više mogu da izdrže od muškaraca. Ja sam počela karijeru iz vrtića još, kad sam bila u pesku - rekla je Severina za Pink.rs i dodala da svoju muzičku dugogodišnju karijeru koju je započela sa svega 17 godina ne može da sumira.

Foto: Pink.rs.

- Ne mogu sumirati svoju karijeru, čini mi se da je svaki dan novi ispočetka, tako se i ponašam. Sve je prolazno, a svaki dan je novi. Ja sam taj tip, volim transfrormacije, promene, da - rekla je pevačica za naš portal, a za 23. novembar publici u Srbiji obećala sjajan provod i mnogo iznenađenja.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: ONI SE NIKAD NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI! Ovako izgledaju deca Dina Merlina, on nikad ne govori o njima, a i te kako ima čime da se ponosi!

Ceo intervju sa Severinom pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

#pevačica

'