AKTUELNO

Kulićeva će poludeti kad za ovo sazna!

Protekle noći Bela kuća je postala bogatija za još dve zadrugarke - Marijanu Zonjić i Erminu Pašović. I dok je Ermina odmah napravila haos u životima Baneta Čolaka i Ivane Krunić, Marijana je polako, ali sigurno, razmenjivala svoje utiske sa zadrugarima.

Njoj su odmah prišli Marija i Miljana Kulić, kao i Lazar Čolić Zola, te su hteli da utvrde da li se Zola zaista nabacivao Marijani. Zonjićeva je istakla da ju je Čolić obasipao komplimentima, dok je on tvrdio da joj se nikada nije udvarao.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed prepiske između Zole i Marijane, te smo se uverili šta je zaista Miljanin dečko govorio Zonjićevoj, dok je bio u svađi sa Kulićevom.

Marijanu je zanimalo u kakvom je odnosu Zola u tom trenutku bio sa Miljanom, a u porukama ga je uglavnom oslovljavala sa "brate".

Foto: Privatna arhiva

Zola je nekoliko puta odgovarao na Marijanine storije na Instagramu, te ju je nazivao "mladom devojkom".

Foto: Privatna arhiva

Njih dvoje su razgovarali o poslu, a jedno drugom su slali i zvučne poruke. Čolić je Zonjićevoj poručio i da je "kraljica", a razmenili su i nekoliko emotikona srca.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako li će Miljana reagovati kada sazna za ovu prepisku njenog dečka i Marijane Zonjić, ostaje da vidimo, a nema sumnje da će je ovo i te kako razbesneti.

Pink.rs

#Zadruga 3

'